HVORDAN GØR VI ?

Procedure for dødsbo køb, rydning og tømning

1. KONTAKT OS

Ring (tlf. 7199 0607) eller skriv til os. Vi kan komme med meget kort varsel og som regel inden for 24 timer i Københavns området, Nordsjælland og syd for København.

Vi er fleksible og kan både tidlig morgen, i dagstimerne såvel som om aftenen.

2 MØDE/TILBUD

Vi mødes på det aftale tidspunkt og sted. Sammen gennemgår vi boligen og rummene ét for ét. Vi notérer alle effekter og detaljer - heriblandt det som ønskes sælges og/eller er en del af selve rydningsopgaven. Ligeså gennemgår vi effekter, arvestykker og fx. hvidevarer, som skal blive i boligen og ikke være en del af rydningen.

Når alt er gået minutiøst igennem, kan vi lave et samlet tilbud, som vi enten kan give på stedet eller vende tilbage med.

3 RYDNING

Efter accept og underskreven aftale starter vi den egentlige rydningsopgave. Vi går altid forsigtigt, men effektivt til værks. Vi arbejder holistisk og mener, at vi skal behandle mennesker, bolig/ejendom og efterladte effekter med samme ånd, som var det os selv/vores eget. 

Ved evt. uoverensstemmelser eller spørgsmål tager vi altid kontakt til dig som kunde. Hvis vi har indgået aftale om rengøring, vinduespolering o.lign. vil disse være de afsluttende opgaver. Når vi er færdige tager vi kontakt og aftaler/bekræfter en evt. besigtigelse af stedet/opgaven.

4 BESIGTIGELSE

Ved besigtelse kan vi sammen gennemgå stedet og den indgåede aftale. Er alle punkter ifht. aftalen gennemført? Skulle vi have overset noget, er der her mulighed for at rette op på det. Ved afslutning afleveres nøgler mv.

Vi betaler kontant eller pr. bank overførsel. Lige så tager vi både imod kontant og bankoverførsel. Du modtager en faktura/kvittering. Der er i visse tilfælde også mulighed for op til 30 dages kredit, hvis boet endnu ikke er afsluttet i skifteretten eller der er lignende omstændigheder, som vanskeliggøre betalingen.