UPLOAD BILLEDER OG INFORMATION PÅ 2 MINUTTER

Få en online vurdering af dit indbo og få svar inden for 6 timer (gældende fra kl 9-18 på hverdage - kl. 10-14 i weekenden). 

Står du med et møbel eller andet indbo, som du ønsker en vurdering på hurtigt, så kan vi hjælpe. Vi foretager gratis vurdering af dit indbo.

Såfremt du har et helt hjem, dødsbo eller lignende, hvor du gerne vil have foretaget et tilbud på det samlet, så kan du frit og gratis uploade så mange billeder du ønsker.

Sådan gør du:

1 - Tag et billede af genstanden fra flere vinkler. Gerne 2-4 billeder. Sørg for at billedet ikke er for mørkt eller af ringe kvalitet. Jo bedre billede, jo nemmere kan vi foretage en vurdering.

2 - Upload dine billeder via vores link.

3 - Afvent svar fra os. Det er gratis at få vurderet emner - dog max. 5 emner pr dag. Benyt venligst nedenstående link.

4 - Når du har sendt billeder til os, vender vi tilbage inden for 6 timer. Vi kan også oplyse hvor vi kan anbefale dig at sælge dine emner - på fx. auktion eller online sider på nettet eller om vi skulle være interesseret i at købe.

Der tages forbehold for, at emner ikke kan vurderes udfra fotos og beskrlvelse, men at de/det kan kræve yderligere info, besigtigelse eller lign. 

KLIK HER

VI VURDERER ELLER RÅDGIVER OM BL.A. FØLGENDE TYPER AF EMNER:

Arkitekttegnede møbler, antikke møbler, nyere designmøbler, moderne klassikere, lamper, retromøbler fra 19-århundrede, teak og palisander møbler, kvalitetsmøbler i andre træsorter. Porcelæn, keramik, stentøj, fajance. Hi-fi anlæg. Pladespillere. Og meget andet.

VI VURDERER IKKE:

Biler og køretøjer, huse, ejendomme og bygninger, elektroniske genstande (kun lamper), hvidevarer, tegneserier, pornografiske emner eller uetiske og ulovlige emner. Vi vurdere ikke hvis der er mistanke om tyvekoster, hælervarer eller lignende.