Vi køber

Vi har altid interesse i at købe moderne indbo, arkitekttegnede møbler og belysning -  møbler fra 1920 - 1970'erne. Herunder møbler, lamper, kuriosa, skulpturer, kunst, plakater, porcelæn, keramik og lignende. Palisander og teak møbler har også stor interesse uanset producent og navn. Også stilarter fra starten af det 19. århundrede som Jugend og Art-deco.

Stole, spiseborde, skænke, kommoder, lænestole og alt anden form for inventar i massiv palisander / teak eller finér, som de fleste møbler er fremstillet i. Uanset stand og alder og antal, er vi altid interesseret i at høre mere og se dine effekter.

Vi kommer gratis og uforpligtende til din adresse, men modtager også meget gerne en mail eller mms med info og billeder. Du er velkommen til at sende billeder til følgende email: rydningskompagniet@gmail.com eller ringe til os på +45 71990607

Lige nu (maj 2024) søger vi bl.a. specielt følgende møbler:

Alle former for palisander møbler og teak møbler har som udsgangspunkt interesse.

Følgende arkitekt- og møbelsnedkermøbler har interesse:

Mogens Koch, Rud Rasmussen reoler, skabe og andre møbler.

Skriveborde i teak og palisander af snedkermestre.

Hans J. Wegner (Getama, Carl Hansen m.fl.) lænsestole / hvilestole, sofaer, stole, spiseborde m.m

Børge Mogensen lænsestole / hvilestole, sofaer, stole, spiseborde m.m

Eames kontorstole og andre Charles og Ray Eames møbler.

Alt af Jens Harald Quistgaard

Heriblandt akitekter og møbelsnedkere:

Arne Jacobsen / Bruno Mathsson / Børge Mogensen / Eames / Ejner Larsen og Bender Madsen / Finn Juhl / Hans J. Wegner / Hans Olsen /  Illum Wikkelsø / Jens Quistgaard / Johannes Andersen / Kai Kristiansen / Mogens Koch / Mogen Lassen / Niels O. Møller / N. O. Møller / Ole Wanshcer / Peter Hvidt og Orla Mølgaard  / Tove og Edvard Kindt Larsen

Når vi prissætter og vurderer effekter og varer, er der flere faktorer som spiller ind. Vigtigst af alt, er den gamle læresætning; udbud/efterspørgsel. Og er da vi som regel har med brugte ting at gøre, er det også vigtigt at stille spørgsmålet: hvordan er effektens/varens stand? Selvom noget kan repareres, kræver dette arbejde og omkostninger.